Back U bevindt zich hier: Home Actueel Op de werkvloer: Jascha Atmodikromo (17) Directeur WULF the label - Parbode Sneak Peek
donderdag, 14 december 2017 08:13

Op de werkvloer: Jascha Atmodikromo (17) Directeur WULF the label - Parbode Sneak Peek

Geschreven door Kevin Headley
Beoordeel dit item
(4 stemmen)

Vanwaar het idee om met WULF te beginnen?

Het idee om met WULF te beginnen komt onder andere voort uit mijn passie voor fotografie en ontwerpen. Daarnaast ben ik best kritisch wat mijn kleding betreft. Ik merkte toen dat voornamelijk mannen in Suriname nauwelijks tot geen keus hadden voor leuke en vooral kwalitatief goede kleding. Vanaf het begin wist ik daarom dat de kwaliteit hoog moest staan. Ik begon met onderzoek naar productieplekken die bekendstaan om hun textielproductie, en Portugal trok mij aan. Aanvankelijk werd ik door heel wat fabrikanten afgewezen. Ik neem aan dat dit kwam vanwege mijn leeftijd, omdat ik toen vijftien jaar was. Ik gaf de moed niet op en kwam uiteindelijk in contact met een fabrikant die wel met mij in zee wilde gaan.”

Hoe ziet een werkdag van jou eruit?

Ik ben nog schoolgaand en zit momenteel in de zesde klas van het VWO4. Mijn werkdag begint dus eigenlijk na school. Ik ga mij dan opfrissen en eten, waarna ik de bestellingen verwerk en andere administratieve zaken doe. Als ik de bestellingen heb verwerkt, begin ik deze te verpakken. Al onze producten worden met de hand verpakt. 'WULF the label' is een exclusief kledingmerk dat zich voornamelijk richt op herenkleding. Niet alleen de kwaliteit van de producten is belangrijk, maar ook de service. Onze producten zijn verkrijgbaar via onze webshop www.wulfthelabel.com, met gratis bezorging binnen Paramaribo en bij onze retailer Azull. Vanaf het bestellen via de webshop tot de bezorging aan huis, proberen wij de wensen van de klant te vervullen.”

Wat is het leukste van WULF?

Het leukste van WULF vind ik het tevreden stellen van onze klanten. Ik vind de feedback die wij krijgen belangrijk. Hierdoor weten wij wat goed gaat en wat beter kan.”

Het hele artikel is te lezen in het decembernummer van Parbode