zaterdag, 01 maart 2008

De eerste keer, 23

Geschreven door 
Marion
“Jullie hebben het telkens over de eerste keer. Maar eigenlijk wil ik je vertellen over de twééde keer. Want die was bepalend voor de rest van mijn seksleven. Je moet je voorstellen: ik, een meisje van zeventien, bigi mofo, veel bravoure, maar doodverlegen. De eerste keer dat ik gezoend werd: ik schrok me wezenloos: die enorme tong in mijn mond, gédverdemme! En niemand die me gezegd had dat ze het zo deden! Dat het zo moest! Ik kende alleen die speelfilm kus, twee paar lippen op elkaar. En dát vond ik al heel intiem.
Maar zo’n lap vlees in je mond... ik trok van schrik m’n eigen tong helemaal naar achteren. Dus werd ik vreselijk uitgelachen door die jongen. Terwijl, hij was de meest begerenswaardige van de klas, iedereen wilde wel met hem. En nu had ik André met één zoen verspeeld. Hij heeft sindsdien altijd een beetje neerbuigend tegen me gedaan, hoewel hij het niet heeft doorverteld, geloof ik. Nou ja, dat maakte me al niet erg zeker van mijn zaak.
Toen ik in de stad kwam wonen, kreeg ik mijn eerste vriendje, m’n eerste échte vriendje. Sán, ik was echt tot over mijn oren verliefd. Of onder de indruk, dat weet ik, nu terug kijkend, niet meer zeker. Hij was stukken ouder. Erg aantrekkelijk. En al bijna afgestudeerd. Zo stoer. Ik moest toen nog met mijn studie beginnen, woonde nog bij m’n tante, hij had al een eigen appartement! Eerlijk gezegd kan ik me nu niet herinneren hoe we elkaar ontmoet hebben. Volgens mij in een café. Hij vond me wel een grappig ding, denk ik. Of sexy. Want, ook al had ik geen benul van hoe of wat, ik kleedde me wel heel uitdagend, ik was zelfs al een paar keer benaderd of ik geen model wilde worden. Poseren op fotoshoots. En ook voor een clip werd ik gevraagd! Ja, gewoon op straat uit de meute geplukt. Dus ik zag er toen al goed uit.
Die man dacht dus dat ik hoopjes ervaring had, een vrouw van de wereld. Zijn vrienden, allemaal ook veel ouder, daar ging ik heel makkelijk mee om. Hij wist ook niet dat het mijn eerste keer zou worden, ik had hem niet verteld dat ik nog maagd was. Dat wás ik technisch gesproken ook niet, bleek achteraf. Misschien doordat ik veel paard had gereden. Of omdat ik tampons gebruikte. Maar het bloedde niet en het deed geen pijn.
eerste-keer.jpgIk zal er wel verkrampt bij hebben gelegen. Als een hark. Hij liet in elk geval duidelijk merken dat hij me drie keer niks vond. Hij zéí het ook! En tot overmaat van ramp ging hij me les geven! Zó moet je hem vastpakken, dáár is het gevoelig... ik dacht dat ik door de grónd ging. Eigenlijk had ik altijd aangenomen dat het allemaal als vanzelf zou gaan. Maar je moest er kennelijk voor doorgeleerd hebben! Ik voelde me zo vernederd. Paars van schaamrood.
Ik ben bij hem weggegaan en heb hem nooit meer gezien. Hij deed ook geen moeite. Natuurlijk had ik een gebroken hart. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zó veel gehuild heb. Tot die afschuwelijke middag was hij het mooiste wat me ooit was overkomen. Maar hem nog onder ogen komen, dat kon ik niet meer. Toen ben ik als een gek gaan lezen. Alle boeken waarvan ik dacht dat er seks in voorkwam. Justine en Juliette van Markies De Sade, Ik Jan Cremer, ik zweer je, als ik het kon vinden las ik het van A tot Z. Tot ik volleerd was. En toen kwam De Tweede Keer. Ik had een populaire jongen uitgekozen, een man met ervaring. Met hem ging ik uit. En daarna naar zijn huis. Hij mij verleiden? Ben je gek! Daar had ik niet eens tijd voor. Hij werd mijn proefkonijn; alles wat ik gelezen had, liet ik op hem los. Terwijl ik hem nauw in de gaten hield: vond hij dit lekker, genoot hij daar van? Hij wist, geloof ik, niet wat hem overkwam. Maar ik ben die middag wél met vlag en wimpel voor mijn seksexamen geslaagd. En sindsdien was de druk van de ketel. Sindsdien heb ik er alleen nog maar van genoten. En als een man een slechte minnaar bleek, dan zei ik het hém!