vrijdag, 01 februari 2008

De eerste keer, 22

Geschreven door 
Fanny (28)
“Mijn eerste keer was zo gênant! En de reden waarom ik het deed, is ook niet om over naar huis te schrijven. De jongen die ik leuk vond, begon verkering te krijgen met een meisje uit mijn klas. Ik dacht: als ik hem nou met mij naar bed laat gaan, dan dumpt hij haar vast wel en neemt hij verkering met mij. Stomme redenatie natuurlijk, maar ja, wist ik veel. Twaalf jaar was ik, jong hè? Maar lichamelijk en geestelijk was ik veel verder dan mijn leeftijdsgenoten, waardoor ik omging met oudere meiden. Veel van hen hadden ‘het’ al gedaan, waardoor ik me schaamde dat ik nog maagd was.

Ook omdat het thuis niet zo goed ging, vroeg ik regelmatig aandacht op een rare seksuele manier. Ik ging bijvoorbeeld bij jongens uit de klas op schoot zitten en dan vroeg ik of ze al een natte droom hadden gehad. Daar werden die kleine jochies natuurlijk heel ongemakkelijk van en dat vond ik grappig. Tja, negatieve aandacht is ook aandacht, hè?
Maar de grootste reden van het zoeken naar seksuele aandacht, is dat ik op mijn elfde ben aangerand door twee jongens. Toen ik me verzette tegen hun betastingen, zeiden de jongens dat ze dat preutse wel even zouden afleren. Zolang ik alles toeliet, was ik een leuk meisje. Vanaf die tijd versierde ik jongens bij de vleet, want zo bewees ik niet preuts was. Verder dan een beetje zoenen en vingeren in het fietsenhok achter de school ging ik eigenlijk niet, totdat ik vijftien jaar geleden, tijdens een hele gure regentijd, die ene leuke jongen voor me wilde winnen.
eerstekeer.jpgBehaaglijk is anders, want het regende pijpenstelen. We zetten het eerst dus maar op een zuipen en roken, totdat hij, charmant als hij was, op de natte bosgrond ging liggen, zodat ik op hem kon gaan zitten. Maar eerst moest het condoom nog om, wat voor geen meter ging! Niet omdat ik het niet kon, maar zijn piemel was niet stijf genoeg omdat hij te bezopen was van de rum. Toen moest ik ‘vuur maken.’ Je houdt de penis dan tussen twee vlakke handen en wrijft, zoals indianen een stokje tussen hun handen draaien om een vuurtje te stoken. Dat vond hij lekker, dus die pik kwam omhoog en ik dook erbovenop. Dat deed gruwelijk zeer! Niet omdat hij zo’n grote had, maar door de spanning was ik helemaal niet opgewonden. Toch bleef ik het proberen, totdat ik de pijn echt zat was en van hem afrolde. Toen ik opstond om me aan te kleden, schrok ik me dood: mijn benen zaten onder het bloed! Dus ik helemaal in paniek natuurlijk, terwijl die gozer me schaapachtig lag aan te staren. ‘Zo kan ik toch niet naar huis?!’, riep ik. ‘Mijn moeder doet de was en ik heb een witte onderbroek aan!’ De jongen stond op, liep naar de waterkant en doopte zijn shirt erin zodat ik me kon schoonmaken. Schattig hè? Maar toen schaamde ik me kapot.
Jarenlang had ik een vreselijk seksleven, maar dat zag ik toen nog niet in. Alles deed ik om de aandacht en waardering te krijgen die ik thuis miste. Ik had bijvoorbeeld veel one night stands. Ook ben ik anderhalf jaar door mijn toenmalige vriend gedwongen om porno te kijken. Dat was vreselijk, maar ik deed het toch allemaal. Als ik nou maar goed was in bed, dan was ik een goede vrouw… dacht ik. Pas toen ik vier jaar geleden mijn huidige vriend leerde kennen, heb ik voor het eerst ook geestelijk seks gehad, met liefde zeg maar. Het voelde zo goed dat ik ervan moest huilen. Al die tijd daarvoor dacht ik dat seks iets was wat je deed voor je man en ik deed dan ook alles wat mannen wilden om maar een goede vrouw gevonden te worden. Ondanks dat mannen mij vaak beestachtig behandelden, was ik blij met de aandacht die ik kreeg. Het was een heftig emotionele ervaring toen iemand voor het eerst geïnteresseerd was in wat ik lekker vond. Mijn huidige vriend was nog maagd toen hij voor het eerst met mij naar bed ging, maar toch heeft hij mij geleerd hoe seks hoort te zijn: een uiting van liefde.”