dinsdag, 16 juni 2009

Stijf en klungelig

Geschreven door 

Sirano (24)

“Mijn eerste keer was in een hotel. Ik was bang om het thuis te doen. Ik wil nooit betrapt worden door mijn ouders terwijl ik bezig ben vieze dingen te doen. Het was met een meisje van de buurt. Ze woonde enkele straten verderop. We waren heel goed op elkaar. Vaak deden we leuke dingen samen, uitgaan en zo. Een bloedmooi meisje. Precies mijn type. Half Chinees, half Javaans, met lang haar tot haar middel. Het oog wil ook wat, toch? Het was ook de enige keer dat we het deden. We kregen ruzie en daarna heb ik haar in geen tijden meer gezien. Dat is wel vreemd, omdat we nog steeds in dezelfde buurt woonden.

Cynthia is vijf jaar ouder dan ik ben. Ze was 21 en geen maagd meer. Ze had genoeg ervaring bedacht ik achteraf, omdat ze echt alles deed. Op die bewuste dag kwamen we elkaar toevallig tegen in de stad. We gingen gezellig iets drinken en spraken over ditjes en datjes. Aan het eind van onze ontmoeting zegt ze: ‘Sirano ik heb zin in seks!’ Op die leeftijd, notabene nog maagd, zeg je toch geen nee als het je zo wordt aangeboden? Ik was al lang blij dat ik omgang kon krijgen. We maakten een afspraak voor zeven uur ’s avonds. Zij zou mij thuis ophalen. Ze kende wel een plek in de omgeving waar wij naar toe konden gaan.
deeerstekeer.jpgVanaf het moment dat we bij het hotel aankwamen, leek alles vreemd voor mij. Ik was stil geworden. Zij bleef maar doorkletsen alsof er niets aan de hand was. Ik bleef in de auto zitten terwijl het meisje dat mij zou ontmaagden, de kamersleutel ging halen. Zij deed alles. Ik werd door haar uitgekleed. Ik was erg stijf en klungelig, maar ik vond het wel heel spannend. We hebben met elkaar gespeeld, gezoend en dat soort dingen. Ze ging all the way! Het was echt lekker. Het was immers de eerste keer. Ik had geen flauw idee wat de markt te bieden had op dit gebied. Ik heb wel eerder naakte vrouwen gezien in seksfilms, maar nu kreeg ik te maken met het echte ding.
Ik dacht dat het snel zou gaan, omdat ik echt kras was. De hele middag had ik het opgespaard en gefantaseerd over hoe het zou zijn. Uiteindelijk heeft het bijna drie kwartier geduurd. Ik denk dat het kwam omdat ik besneden ben. Mi kop tja lekdoroe. Ik ben een beetje ongevoelig daar. Nu heb ik meer ervaring, maar het duurt nog steeds lang voordat ik klaar kom.
Toen ik mijn hoogtepunt bereikte was ik in extase, maar op de één of andere manier wilde ik toch dat het anders was gegaan. Ik wilde in een voor mij vertrouwde omgeving zijn. Ik was niet verliefd op haar en zij ook niet op mij. We hebben niet met elkaar gecommuniceerd en er was geen liefde in het spel. Het was puur een behoefte bevredigen. Ik weet niet eens of zij zich heeft klaargespeeld. Ik heb het niet gevraagd en zei heeft ook niets daarover gezegd. Na de daad stonden we op. Zonder een woord tegen elkaar te zeggen gingen we om de beurt baden. Ze zette mij weer thuis af. Mijn eerste keer was niet spectaculair.”