donderdag, 01 november 2007

De eerste keer, 19

Geschreven door 
Brian
“Het is nu twintig jaar geleden, maar ik schaam me nog steeds. Ik heb dit verhaal dan ook nog nooit eerder aan iemand durven te vertellen. Maar ik herinner het me als de dag van gisteren. Ik was jong, nog maar een jochie van vijftien. We woonden in Coronie en er was werkelijk nooit iets te beleven. Gewoon: de verkeerde plaats voor een tiener. Ik ging met de bromfiets naar de winkel en terug. Zij ging vaak met me mee. Achterop en soms ook wel voorop, dan voelde ik een spanning, maar ik was absoluut niet verliefd. Eigenlijk eerder het tegendeel.

“Zij was mijn buurmeisje en echt ontzettend lelijk. Pafferig dik. Ik denk dan ook niet graag aan haar terug. Achteraf zou ik wegrennen als ik iemand zou zien die zo afstotelijk was als zij. Maar ik verveelde me en ik had een doel: seks. Ja dat was mijn doel, zo hoorde dat op die leeftijd.
“Zij was een paar jaar ouder, ik denk 17 of 18, en we waren gewoon vrienden. We maakten vaak grapjes en hingen wat rond. Op een dag stond ze opeens in mijn huis. Mijn moeder was waarschijnlijk aan het vissen en mijn vader was naar zijn werk. We hadden het rijk voor onszelf. We speelden zoals normaal wat spelletjes en opeens lag ze op me. Ik wist niet wat me overkwam. Achteraf zou je het misschien zelfs misbruik kunnen noemen. Ze begon me uit te kleden en ik werd steeds zenuwachtiger.
“Wat moest ik doen? Ik had geen idee. Ik had wel wat beelden op televisie gezien maar niet dit. Ik trilde over mijn hele lichaam en ik was bang dat ze me uit zou lachen. Dat deed ze niet. Zij had er zin in. Ik had ook wel het idee dat ze dit al vaker had gedaan, maar volgens mij was ze nog lang niet ervaren. Want dan zou ze me wel gerust gesteld hebben, toch?
eerstekeer.jpg“We zoenden hard, maar ook zoenen had ik nog niet eerder gedaan. Ik wist dat er iets niet klopte. We botsten en onze tanden kletterden tegen elkaar. Ik was te jong, wist helemaal niets. Had nooit iets over seks gelezen en had er al helemaal niet over gepraat.
“Nou ja, op een gegeven moment besloot ik dat ik haar ook maar uit zou kleden. Bij haar beha ging het mis. Ook dit was weer compleet nieuw voor mij. En wat ik ook deed, ik kreeg hem gewoon niet open. Het zweet brak me uit, zó warm kreeg ik het… zonder dat er ook nog maar iets was gebeurd. En ondertussen was ik ook de hele tijd aan het luisteren of er niemand binnen kwam. Wat gelukkig ook niet gebeurde. “Op de een of andere manier heb ik toch haar beha uit weten te trekken. Toen begonnen we elkaar wat te strelen en dat gaf eigenlijk wel een leuk en goed gevoel van binnen. Ik dacht dat het wel tijd was om hem erin te stoppen. Het paste, maar daarmee is ook wel alles gezegd. Binnen een paar seconden was het afgelopen.
“We waren klaar. Ik in elk geval. Zij bleef liggen en ik kon wel door de grond zakken. Ik wilde niet dat ze mijn lichaam nog zag dus ik schoot in mijn kleren. Daarna rende ik naar buiten, ik moest daar weg. Weg van haar. Ik heb me nog weken geschaamd, durfde er met niemand over te praten. Durfde haar niet aan te kijken en als mijn vrienden erachter zouden komen zouden ze me nooit meer serieus nemen. Dit moest ik geheim houden en dat is gelukt. Dat ik dit verhaal nu onder mijn echte naam durf te vertellen is alleen omdat ik weet dat er godzijgedankt nóg zoveel Brians zijn.
“Achteraf heb ik eigenlijk spijt van mijn eerste keer. Ik wou dat ik gewacht had op liefde. Maar ik wist nog niet wat dat was. Nu heb ik er helemaal niet van kunnen genieten terwijl het iets bijzonders moet zijn. Eigenlijk is het gewoon een mislukte one night stand. Maar ja ik was jong en de tijd om te wachten had ik absoluut niet.”