maandag, 30 april 2012

Eerste Slippertje

Geschreven door  Bobby Spier

eerste-slippertje.jpgIedere maand vertellen lezers over de eerste keer dat zij een scheve schaats reden

Ongegeneerd flirten

Gabi (23)
“Al anderhalf jaar waren mijn vriend en ik samen, maar echt smoorverliefd was ik niet. We deelden dezelfde humor en hadden vooral lol. Totdat hij me begon te claimen. Hij was stikjaloers als ik met een studievriend afsprak met wie ik al jaren goed bevriend was. 

Ik kreeg regelmatig berichtjes als: ‘Ga je vanavond alweer film met HEM kijken?’ Ik moest mezelf continu verdedigen en hem geruststellen dat er écht niets aan de hand was. Als ik niet snel genoeg mijn telefoon opnam, kregen we slaande ruzie, waarna hij begon te huilen als een meisje. Door zijn gedrag was ik redelijk verbaasd dat hij besloot om voor drie weken zijn familie op Curaçao op te zoeken. Ondanks dat ik kwaad was dat we niet samen op vakantie zouden gaan, voelde zijn afwezigheid als een verademing. Ik was van plan om intens te genieten van mijn vrije tijd. Dagelijks kreeg ik nog berichtjes met de vraag wat ik deed en hoe het met me ging. Ik was het spuugzat en besloot om niets meer van me te laten horen. Ik moest nadenken of ik überhaupt nog met hem verder wilde. Het werd tijd voor een echte vent.
Die bewuste zaterdagmiddag ging ik met vriendinnen zwemmen bij Colakreek. Mijn oog viel op een groep jongens en in het bijzonder op Diego: een mooie gespierde jongen, met brede armen en een blauwe zwembroek. Onze blikken kruisten elkaar en bij het water kwamen we aan de praat. Ik begon ongegeneerd met hem te flirten en vond het heerlijk. Hij gooide mij speels in het water, waarbij onze lichamen elkaar raakten. Die avond pakten we met ons allen de taxi terug naar huis en wisselden we telefoonnummers uit.
Al snel kreeg ik een sms met de vraag of ik zin had om met hem uit te gaan. Ik ging die avond toch al naar Zsa Zsa Zsu om te dansen en vroeg of hij ook wilde komen. Hij zou wat vrienden optrommelen en me ‘s avonds ophalen. Toen hij voor kwam rijden, was hij alleen en ook in de discotheek bleek hij met niemand te hebben afgesproken. We gingen samen naar de bar en kletsten daar uren lang over niets, maar hij maakte me steeds aan het lachen. Tijdens een lekker nummer dansten we heftig met elkaar en hij duwde zijn lichaam steeds dichter tegen mij aan. Hij liet zijn handen over mijn heupen glijden, terwijl hij me zwoel aankeek. Hij fluisterde in mijn oor dat hij me zo knap vond en dat hij hier niet langer wilde blijven.
We vertrokken naar mijn huis. Op het erf had ik mijn hangmat hangen, waarin hij ging liggen. Hij pakte mijn hand en trok mij naar zich toe. Eindelijk vonden onze lippen elkaar en we zoenden hevig. Zo fijn als ik het me had voorgesteld, zo schuldig voelde ik me tijdens die zoen. Ik stopte en duwde hem van me af. Terwijl ik naar de grond keek, bood ik mijn excuses aan en vertelde hem dat ik een vriend had en dit tegenover hem niet kon maken. Waarop hij antwoordde: ‘Sorry, je hebt gelijk. Ik heb ook een vriendin.’ Hij pakte zijn spullen en liep naar het hek. Die nacht kreeg ik nog één sms van hem: ‘Je kan heerlijk zoenen. Het was de avond van mijn leven.’ Tot ver in de volgende middag kreeg ik de glimlach niet meer van mijn gezicht.”