dinsdag, 31 juli 2012

Eerste Slippertje

Geschreven door  Sabrina Sugiarto

Iedere maand vertellen lezers
over de eerste keer dat zij
een scheve schaats reden

slipertje.jpgNieuwe impuls

Gwenn (33)

 

 

 

 

 

“Toen ik jong was, had ik altijd een plaatje in mijn hoofd van hoe het zou zijn. Ik, Gwen, een jonge uccesvolle onderneemster met een mooi huis en een erreinwagen voor de deur. Ik zou dan die perfecte iefde hebben gevonden in een even zo succesvolle sterke man, waarmee ik gepassioneerd een gezinnetje bij elkaar zou vrijen.

Maar vijftien jaar later werd ik wakker; de realiteit was dat ik al vijf jaar getrouwd was met Jerrel en precies dertig srd in mijn portemonnee had wanneer de maand nog moest beginnen. Ik werkte als secretaresse en Jerrel was ‘succesvol’ in het wassen van auto’s bij de carwash om de hoek. Ik ging dagelijks naar het werk met de bus en als die vol was met de benenwagen. Jerrel en ik lagen letterlijk en figuurlijk, lamgeslagen door sleur en innerlijke teleurstelling, naast elkaar in een saai huwelijksbed.
Ik had dringend een nieuwe impuls nodig, voor mijn part een elektrische schok van 220! Op een dag besloot ik naar het werk te gaan op hoge hakken in een sexy mantelpakje. Met lange aangespannen benen kwam ik de hoek om lopen en de bus stopte onmiddellijk. Deze keer was hij niet vol en genoot ik van alle mannelijke aandacht. Op het werk was het vooral de aandacht
van mijn baas die mij niet ontging. Hij voldeed aan dat beeld van die perfecte man uit mijn droom. Hij was succesvol en had status. Het was een man met een plan.
Na een gewaagde, maar subtiele flirt werd ik uitgenodigd voor een lunch in hotel Krasnapolsky. Mijn ollega’s keken mij scheef na toen ik samen met hem vertrok, maar dat kon mij niks schelen. Ik bood geen weerstand toen ik na de lunch charmant bij de hand werd gepakt en in de lift een kus op mijn lippen kreeg. Maar de lift ging niet naar beneden, maar naar boven – en ook daartegen protesteerde ik tijdens onze hevige tongworsteling niet.
Mijn haren, vingers en tenen stonden meerdere malen recht overeind - het was de beste seks EVER! Maar als het bezwete lichaam van een man op je neervalt, zijn adem door je haar blaast als teken dat het avontuur ten einde is, en het is niet je eigen man, dan pas valt de bom. Ik was vreemdgegaan. Ja, mijn nieuwe impuls was succesvol, had status en een goed doordacht plan. Een plan waarin ik niet als enige vrouw van het werk de lakens van kamer 306 vuil maakte.
Daar lag ik dan. Samen met mijn huwelijk, plat op mijn gat! Maar het is toch het beste dat mij is overkomen. Ik ben nu een jaar gescheiden van Jerrel. Ik was niet goed voor hem en hij ook niet voor mij. En mijn nieuwe liefde? Dat ben ik zelf. Ik heb ontslag genomen en ben mijn eigen onderneming gestart. Nu heb ik een eigen bedrijfje met vijftien mensen die voor me werken. Ik woon in een middelgroot huis met die middelgrote auto uit mijn o zo grote droom – nu alleen nog die prins. Maar dat ik heb mogen leren voor mezelf te kiezen, is mijn grootste geschenk.”