dinsdag, 01 april 2008

De eerste keer, 24

Geschreven door 

Nina (25) “Als ik terugdenk aan mijn eerste keer, kan ik alleen maar zeggen dat ik het heel erg leuk en lekker vond. Ik was zestien jaar en had al een paar maanden een vriendje.
Om ons heen had iedereen het al tijden over seks en hoe dat was. Wij waren allebei nog maagd.

1e-keer---parbode---04_2008.jpg Wel hadden we het vaak met elkaar over onze eerste keer. We praatten open over hoe het zou moeten zijn. Ik was er wel zeker van dat ik ontmaagd wilde worden door deze jongen. Op een dag vroeg mijn vriendje mij waar ik mijn eerste keer wilde beleven. Ik had er al tijden van gedroomd, dus mijn antwoord had ik klaar.
Ik wilde mijn eerste keer heel graag doen op een wit strand. In het zand, onder de blote hemel. Het leek me ontzettend romantisch! Een paar dagen later belde hij op en vroeg of ik die avond langs wilde komen. Ik had meteen het gevoel dat dat de avond zou worden waarop het gebeuren zou. Toen ik bij hem kwam, nam hij me mee naar zijn kamer, daar had hij een verrassing voor me. Ik deed de deur open en kreeg inderdaad de verrassing van mijn leven. Overal op de vloer lag zand en hier en daar stond een plantje. Mijn vriendje zei: “Ik heb geen geld om je mee te nemen naar een tropisch eiland, op White Beach hebben we geen privacy, dus heb ik het strand maar hierheen gehaald.” Ik was helemaal ontroerd, vond het zo lief van hem. Dit was nog veel romantischer dan White Beach! En toen moest het er dus van komen. Uiteindelijk heb ik niet met mijn blote billen in het zand gelegen. Het is allemaal gewoon in bed gebeurd. Ik was totaal relaxt, maar wél opgewonden.
Zeker weten! Van tevoren was ik gewaarschuwd dat het heel veel pijn zou doen, maar ik had nergens last van. Het voelde heel erg vertrouwd en ik was zo verliefd. De volgende dag kwam ik bij mijn moeder de keuken in met een glimlach van oor tot oor. Ik had altijd gehoord dat moeders het meteen aan je kunnen zien als je seks hebt gehad.
Dus ik vroeg ook aan haar: “Mam, kun je het zien?” Ze keek me alleen maar een beetje onderzoekend aan en zei dat ze niets zag. Ik vertelde haar dat ik die nacht voor het eerst seks had gehad. Ze was blij voor me en vond het fijn dat ik zo genoten had. Later hoorde ik dat ze het die ochtend wel degelijk aan me had gezien. Je houdt dus echt niets verborgen voor je moeder. De seks tussen mijn vriend en mij bleef geweldig. We hebben wel een keer veel stress gehad na de seks. Ik was toen bang dat ik zwanger was, omdat ik vergeten was de pil te slikken de vorige avond. Een morning after pil zagen we niet echt als een oplossing, dus heeft mijn vriend de vader van een goede vriend gebeld, die gynaecoloog was. Die man zei dat er niets aan de hand was, omdat ik de pil al twee jaar slikte en de vergeten pil de volgende ochtend toch nog ingenomen had. Wat een opluchting!
Ik was echt nog niet toe aan een kind. Ik ben nog een tijdje samen geweest met die jongen. Toen we wat ouder werden, merkten we dat we toch niet zo goed bij elkaar pasten. We zijn als vrienden uit elkaar gegaan en hebben af en toe nog contact. Van seks ben ik altijd blijven genieten. Ik denk dat dat vooral komt omdat ik er altijd achter sta. Ik heb nooit iets gedaan tegen mijn zin. Zo romantisch als de eerste keer is het nooit meer geweest en zal het ook nooit meer worden. Maar gelukkig heb ik mijn herinneringen nog.” J