donderdag, 28 januari 2016

The SlowJamz VideoMixes 2015

Geschreven door  Quirine Meester

The SlowJamz VideoMixes 2015 is iets wat we niet gewend zijn van dj Rob de Clercq. Hij werkt meestal met de nieuwste hits van de clubs, radio en uit de Billboard. In deze videomix heeft hij gewerkt met veel oudere songs (vooral uit de jaren tachtig en negentig) die ook ooit hits waren.

De video’s zijn verdeeld in vier categorieën: The Wedding Lovers VideoMix, The Stay In Love VideoMix, The Rockers Romancing VideoMix en The Broken Hearted Slowjamz VideoMix. Een hoop romantiek dus. In The Wedding Lovers VideoMix komen liederen voor die je op je huwelijk kunt draaien voor de eerste dans. The Stay In Love VideoMix bestaat meer uit liefdesliedjes die je voor je geliefde kan draaien om te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt. In deze categorie zijn de meest liederen opgenomen. De echte romantische golden oldies komen voor in The Rockers Romancing VideoMix. Deze brengen vooral de ouderen onder ons echt terug in de tijd, waarmee ze hun eigen liefdesmomenten weer kunnen herbeleven. Als laatste heb je The Broken Hearted Slowjamz VideoMix en zoals de naam al zegt: hier luister je naar als je een gebroken hart hebt. Met deze variatie aan oude en recente songs, kan een breder publiek genieten van deze dvd. Want eerlijk is eerlijk, de liederen van deze tijd kunnen vaak niet op tegen de echte krakers van toen. Robs stijl voor het aan elkaar rijgen van de video’s is hetzelfde gebleven. Harmonieus gaat het ene lied over naar het volgende. Ook hier overlappen de songs elkaar, dus je hoort ze niet van begin tot eind. Informatie over de liederen komt in beeld bij het begin, zodat je niet steeds op het hoesje hoeft te kijken.

Voor degenen die Rob de Clercq, voorheen dj Rob, nog niet kennen: Robert de Clercq is een van de huisdj’s van Club Touché en Zsa Zsa Su. Hij is allround-dj en draait ook op uiteenlopende huisfeestjes en andere evenementen. Sinds 2008 produceert hij mixjes op cd voor MarKay Multimedia, en in 2009 werd de jaarmix geïntroduceerd. In 2013 is hij begonnen met videomixen, zowel live als in de studio.

The SlowJamz VideoMixes 2015, Rob de Clercq, 2015