vrijdag, 16 december 2016

Mijn tante, mijn seksdocente

Geschreven door  Ingrid Corinde

“Ik kom uit een gezin van vier kinderen, waarvan ik de op een na jongste ben. In mijn kinderjaren was het leuk met de tantes en ooms om ons heen. Wij mochten als neefjes en nichtjes zelfs onze vakantie bij sommigen van hen doorbrengen. Evelien, een tante van moederskant, had een man die in het binnenland werkte. Die ene bewuste keer zou oom voor drie maanden wegblijven. Mijn tante wilde niet alleen zijn in het huis, en belde mijn moeder om te vragen of ik samen met mijn broertje bij haar mocht blijven gedurende de afwezigheid van mijn oom. Mijn broertje sloeg het aanbod af, maar ik wilde uit huis en was daarom heel blij dat ik mocht gaan.

Ik was 12 jaar toen ik ontknaapt werd door tante Evelien, die op dat moment 33 jaar oud was. Dit heeft zich zo’n 41 jaar geleden afgespeeld. Tante Evelien kwam mij ophalen en bracht mij met alles wat ik nodig zou hebben naar haar huis. Na een week thuis bij haar logeren, maakte ze op een van de avonden duidelijk dat ik niet meer alleen hoefde te slapen in de aan mij toegewezen kamer. Nog voordat ik kon reageren, herhaalde ze: ‘Kom bij me in de kamer slapen. Oom is er niet’. Ik had geen idee wat ze precies van me wilde, dus ik ging die avond naast tante liggen. Zonder iets te vermoeden lag ik naast haar, spraken we tori over de school en moest ik vertellen wat ik later wilde worden. Op een gegeven moment begon mijn tante mij te strelen. Ze fluisterde dat ze me wat zou gaan leren, maar dat ik niemand hierover mocht vertellen. Zij vroeg mij om me uit te kleden, hetgeen ik ook deed. Ik had het wel een beetje benauwd, want ik wist niet waarmee ze bezig was, en vond het heel raar toen ze met mijn boyke begon te spelen. Op een gegeven moment werd ik stijf, en zei ze dat ik haar aanwijzingen moest volgen en op haar moest gaan liggen. Ik vond het extatisch. Zij blijkbaar ook, want dit grotemensenspelletje mocht ik elke keer herhalen zodra haar man weg was. Regelmatig mocht ik bij haar gaan slapen en het werd nog leuker toen ik op mijn 23ste alleen ging wonen en ik bij afwezigheid van haar man geregeld bij haar ging logeren. We hebben zo ons ding gedaan tot ik op mijn 26ste mijn eerste vriendin had. Ik hield echter mijn seksrelatie met mijn tante in stand, zelfs toen ik op mijn 28ste trouwde. Evelien vertroetelde mij nog meer, we genoten steeds meer van elkaar, vooral toen we elkaar ook oraal begonnen te verwennen. Deze verboden seksrelatie is echt jaren doorgegaan, totdat het na mijn dertigste wat minder werd. Haar man begon namelijk thuis te blijven vanwege ziekte.

Mijn eerste sekservaring was echt heerlijk voor mij. Ik heb veel mogen leren van haar, hoewel ze zo af en toe boos werd toen ik een vriendin kreeg. Ik ben nu vader van vier jongens en twee meisjes en ik woon in concubinaat met mijn vriendin. Tante Evelien leeft nog en zij vertelde mij dat ze jaren terug die stap gemaakt had om seks met mij te bedrijven, omdat ze zich niet kon voorstellen dat een twaalfjarige zo groot kon zijn geschapen. Nu jaren verder, moet ik bekennen dat ik dit nooit eerder aan anderen heb verteld, en dat ik er ook geen spijt van heb.”