donderdag, 15 januari 2009

De eerste keer, 34

Geschreven door 
Tony (25)
“Het leek me altijd al leuk om een bakra-meisje te versieren. Ik ging wel eens uit, maar dan lukte het me nooit om echt contact te maken. Hollandse meisjes willen altijd eerst praten, ze gaan niet zomaar mee, en daar stond de muziek dan weer te hard voor. Ondertussen was ik al 21 en had ik ‘het’ nog nooit gedaan. Tot die tijd had ik altijd in een winkel gewerkt, maar dat vond ik veel te saai. Ik besloot dat ik taxichauffeur wilde zijn. Ik probeerde zoveel mogelijk stagiaires rond te rijden, en gedroeg me altijd heel netjes. Gewoon een gezellig praatje maken, dus geen toespelingen over hun mooie ogen en zo.
Zodoende had ik op een gegeven moment geen Surinaamse klanten meer, alleen maar Nederlandse.
Nu moest het toch lukken? De meeste meisjes leken niet geïnteresseerd in mij, en ik ging ook niet aandringen, ze moesten mij ook leuk vinden. Maar op een dag kreeg ik een heel mooi meisje in de auto. Ik dacht gelijk van ‘wauw’. Ze had wel een beetje een grote mond, maar dat vond ik eigenlijk wel heel grappig. Ze was heel spontaan en vroeg of ze ook een stukje mocht rijden in mijn auto. Eigenlijk wilde ik dat niet want ik ben heel zuinig op mijn auto, maar ja, ik wilde mijn kans niet verpesten, dus liet ik haar ook een stukje rijden. Gelukkig heeft ze geen ongelukken gemaakt.
Die avond kreeg ik een sms’je van haar. Niet versierderig, maar gewoon hoe het met me ging. Nou, dat doe je normaal gesproken niet naar de taxichauffeur, toch? Ik sms’te haar dat het goed ging en of ze zin had om de volgende dag samen een stukje te gaan rijden en zwemmen. Dat wilde ze wel. Ik heb die nacht bijna niet geslapen, moest alleen maar denken aan wat er zou kunnen gebeuren en hoe ik het aan zou pakken.

Toen ik haar de volgende dag ophaalde om naar Overbridge te gaan begon ze me direct te zoenen in de auto. Dat ging nog makkelijker dan gedacht! Eenmaal bij Overbridge aangekomen doken we direct het water in, om tussen de andere gasten uitgebreid te gaan zoenen en voelen aan elkaar. Dat iedereen ons kon zien kon me niks schelen, ik was er zelfs een beetje trots op. Vooral Surinaamse mannen zag ik kijken van ‘hoe krijgt hij dat voor elkaar?’.
eerstekeer.jpgIk werd wel een beetje zenuwachtig, want het zat er wel aan te komen dat we echt seks zouden gaan hebben. Natuurlijk zou ik niet zeggen dat ik nog maagd was. Zij was vast al heel ervaren, ze was immers zo mooi en ook niet verlegen. Die dag bleef het bij zoenen, maar diezelfde avond stuurde zij mij een berichtje of ik de volgende avond na het werk weer af wilde spreken. Nou en of ik dat wilde!
De volgende dag reden we naar een rustig plekje buiten de stad, en daar hebben we het gedaan, in de auto. Ik kwam veel te snel klaar, maar dat vond ze gelukkig niet erg. Ik begreep niet hoe ik zo lang zonder seks had kunnen leven, en het liefst wilde ik voortaan iedere dag. Zij hield er ook wel van, en zo vermaakten we ons prima de maanden die volgden. Ik was echt verliefd op haar en hoopte dat onze relatie zou blijven als zij weer terug moest naar Nederland. Maar toen we eenmaal, na veel gehuil, afscheid namen op Zanderij, heb ik nooit meer iets van haar gehoord. Misschien had ze daar wel een vriendje en was ik alleen bedoeld voor haar stageperiode. Ik heb er wel verdriet van gehad, aan de andere kant kan ik terugkijken op een mooie tijd. Ik ben nu nog steeds vrijgezel. Een Surinaamse vrouw wil ik niet, ik wacht op een Hollands meisje. Wie weet stapt er binnenkort weer een in mijn taxi.”