zaterdag, 18 april 2009

De eerste keer, 37

Geschreven door 
eerstekeer.jpgMelvin (48)

“Mijn eerste keer? Welke eerste keer bedoel je? Want met elke nieuwe vrouw is het een eerste keer, ha ha ha! Soms blijf je wel wat hangen, een paar maanden of zo, als het goed bevalt. Maar als ze meer gaan willen dan is het afgelopen, want dat wil ik niet. Dus…

Meestal blijft het bij één keer. Ik heb daar geen moeite mee. Wel zorg ik ervoor dat het meestal een heel jonge vrouw is, van zestien of zeventien. En ik maak het speciaal en bijzonder voor ze. Als het heel bijzonder is, een duur hotel of soms in een vakantieoord voor het weekend met goed eten en drinken. Dan is dat voor hun ook beter weet je. Dan is hun eerste keer zo fijn gemaakt dat het bijblijft, zeer zeker ook voor mij. Het is voor mij veiliger als het een maagdje is, dan kan ik ook zonder condoom. Voor mij beter dus dan met een ervaren vrouw. Soms wil ik zelf een ervaren type en dan is het altijd met een hoed op! Ik ben niet gek, met al die enge dingen als hiv/aids.
Mijn echte eerste keer? Toen was ik vijftien, bijna zestien. Mijn ouders gingen twee keer per week dansen en dan hadden mijn oudere broer en ik het huis voor onszelf. Mijn broer was toen al 22 en een rasversierder. De mooiste meisjes nam hij mee naar huis, naar zijn kamer. Ik had nog geen eigen kamer en sliep op de grond, op een matras die overdag werd opgezet met een gordijn ervoor. Wel, als mijn broer op zijn kamer bezig ging dan zat ik stiekem, bevend en met rode oortjes, achter de deur te luisteren en voelde dan vaak een reactie in mijn lichaam. Zo wist ik al wel van alles, maar doen was er natuurlijk niet bij.
Een keer nam hij een heel erg mooi meisje mee, naar zijn kamer. Zogenaamd om naar muziek te luisteren, maar zij wilde niets doen en ze maakten een beetje ruzie. Zij had zoiets van: ‘Wat nou, jij wilde me muziek laten luisteren nou dan luisteren we ook naar muziek’. Toen mijn broer aandrong en toch ook wat anders erbij wilde doen, liep ze floep de deur uit. Ik kon nog maar net op tijd weg roetsjen! Woest was mijn broer en ik maar niet begrijpend doen. Een goede week later zag ik dat meisje lopen in de stad, alleen. Wel, ik er op af. Of ze me kende? Nee dus. En toen zei ik haar die hele tori van mijn broer. Ik vertelde van alles en zij maar lachen. We zijn een soft gaan kopen en het klikte echt en we liepen samen rondjes in de stad tot het zo een beetje donker werd. In de Palmentuin stonden we opeens te zoenen en ik kreeg gelijk de smaak te pakken en ging met haar naar mijn huis. Mijn ouders waren dansen en mijn broer was op jacht, we hadden het hele huis voor ons zelf. Binnen de kortste keren waren de kleren uit en stonden we in de badkamer te vrijen dat de stukken eraf vlogen! We gooiden elkaar met water en gingen tekeer, lachen! Ik kwam veel te vlug klaar en in de kamer van mijn broer gingen we voor het tweede rondje. Daar ben ik in slaap gevallen en toen ik wakker werd was ze verdwenen. Er stond een briefje van haar tegen de platenspeler aan met een afspraak voor de volgende dag. Maar dat durfde ik niet aan en ik heb niets laten horen. Toch wel jammer, maar ik durfde niet voor mijn broer weet je. Nooit heb ik mijn broer iets gezegd. Het briefje heb ik nog steeds in mijn portefeuille. Een enkele keer zie ik haar nog wel eens lopen in de stad met haar vier kinderen. Ze is getrouwd, en we knikken elkaar nog altijd heel beleefd toe!”