Back U bevindt zich hier: Home Cultuur Kort verhaal Ik werd ontmaagd door mijn collega
woensdag, 20 juli 2016 08:34

Ik werd ontmaagd door mijn collega

Geschreven door Ingrid Corinde

Dayenne (40)

A ls ik had geweten dat het toen zo zwaar zou zijn, had ik alles zeker eerder geprobeerd. Robert en ik hebben elkaar jaren terug leren kennen op de werkvloer. Wij waren beiden werkzaam op een afdeling bij een particulier bedrijf. In het begin mocht ik hem helemaal niet; ik vond hem arrogant. Maar naarmate wij meer met elkaar begonnen op te trekken, kwam ik erachter dat hij eigenlijk een heel lieve jongeman is. Zijn houding tegenover mij begon te veranderen. Wij begonnen elkaar te bellen en te sms’en, ook na werktijd.

“Ik had altijd een vrees voor mannen, daarom stelde ik mij nooit open om het andere geslacht toegang te geven tot mijn hart. Maar Robert nodigde mij al een maand eerder uit voor zijn verjaardag, die op 30 juli 2001 zou zijn. Hij zou dan 28 jaar worden. Zoals afgesproken kwam hij mij thuis ophalen. Ik kwam er echter al gauw achter dat het een romantisch etentje betrof voor ons tweeën. Na het eten gingen we wandelen en zo begon het: ik werd verliefd op hem en hij ook op mij. De tweede keer dat we uit gingen was op 25 november 2001. En daar kreeg ik bij de speeltuin van torarica mijn eerste tongzoen. Ik beging daarbij echt een blunder; ik beet hem op zijn tong, omdat ik niet wist wat ik moest doen met dit lichaamsdeel dat ik ineens voelde. Door alle zenuwachtigheid beet ik erop.

“Wij gingen vaker uit en het bleef ongeveer vier maanden bij zoenen en omhelzen. De vijfde kalendermaand in 2002 werd de Maand van Mijn Eerste Keer. En die vergeet ik nooit meer. om precies te zijn was het op een vrijdagavond in mei. Wij waren lekker gaan chillen en na lekker wandelen, aten we wat bij Chi Min in Paramaribo-Noord, dicht bij zijn woning. Vervolgens gingen we naar zijn huis, waar hij alleen woonde. Hij liet mij plaatsnemen op zijn sofa en zette de televisie voor mij aan. Later kwam hij erbij zitten en keken we, onder het genot van sap en popcorn, naar een film. We babbelden heel wat over het werk, onze familie, vrienden en ook over de gevoelens voor elkaar. Hij liet mij echt op mijn gemak voelen. En voordat ik tot tien kon tellen, belandden wij in zijn kamer op zijn bed! We lagen heel stil naast elkaar, mijn hart begon sneller te kloppen. Ik wist wat er plaats zou vinden. Hij begon mijn gezicht te strelen en ik liet alles toe, maar toen hij mijn haar losgooide en zei dat ik een mooie strakke bol had, remde ik hem even. Maar hij begon te fluisteren in mijn oor. De woorden lieten mij goed voelen, ja, ik genoot ervan. Heel professioneel ging deze Don Juan te werk, je zag dat hij al ervaring had. Hij begon mijn oorlel te zuigen en voordat ik het wist, was zijn hand in mijn broek en gaf ik mij helemaal over. Hij tilde mij op, maar door de vrees die was aangewakkerd door allerlei verhalen van mijn vriendinnen, kon ik maar niet ontspannen. Ik dacht terug aan alles wat zij mij verteld hadden. Ik heb hem die avond zelfs gebeten en gekrabd, terwijl de tranen rijkelijk over mijn wangen vloeiden. Door alle worstelingen was het binnendringen in mijn toen nog nauwe spaarpotje heel moeilijk voor hem, maar met heel veel inspanningen lukte het hem eindelijk zijn forse bijdrage erin te doen. Ik was verlegen en daarnaast had ik ook pijn. Ik bestempelde het als de grootste blunder die ik ooit heb gemaakt. Ik denk met heel veel hilariteit terug aan mijn eerste keer. Soms word ik nog door hem hierover geplaagd. We hebben nu een meisje van tien jaar.

Meer in deze categorie: « Kleurenfeest Sugar Daddy’s wife »